Karriär

Vill du vara med och

utvecklas

med oss?

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Gillar du att jobba både ute och inne, är tekniskt intresserad och vill bidra till att bygga upp Stockholm och Mälardalen? Hos oss har du möjlighet att vara involverad i samtliga skeden under byggprocessen, från programhandling till slutbesiktning.

Vår personal har lång erfarenhet av byggbranschens alla skeden, både som entreprenörer och i beställarrollen. Hos oss får individen möjlighet att utvecklas i sin roll som bygg & projektledare och vi upprättar ett individuellt utvecklings- och kompetenshöjningsprogram för att du som medarbetare ska utvecklas både som person och kollega.

Vi är intresserade av dig som är målinriktad, har ordningssinne, är ingenjör- eller civilingenjör, alternativt förvärvat motsvarande kunskap och erfarenhet genom att ha arbetat i en platsledande befattning, Vi ser gärna att du tidigare har jobbat inom beställarorganisation, konsult- eller har en flerårig erfarenhet av byggbranschen i en ledande befattning som entreprenör.

Skicka din ansökan

Skicka oss en intresseanmälan till magnus.tengblad@brobetong.se där du beskriver vem du är och vad du är intresserad av  samt bifoga ditt CV.